Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Cloud CAD » Cloudová platforma 3DEXPERIENCE

Cloudová platforma 3DEXPERIENCE

    3DEXPERIENCE

    Je skutečnou platformou pro řešení činností v celé organizační struktuře vaší společnosti.

    Poskytuje aplikace pro 3D návrhy, správu konstrukčních dat, simulace, vizualizace, výrobu, obchod, marketing a další činnosti.

    Prostřednictvím jediného rozhraní v prohlížeči nabízí komplexní řešení. Spolupracujte a propojíte všechny, kdo se podílejí na řešení úkolů ve společném projektu. A to vše v interaktivním cloudovém prostředí.

    3DCompass

    Představuje dveře do celé cloudové platformy 3DEXPERIENCE.

    Získáte přístup ke svým rolím, aplikacím a službám a projdete si řešení dostupná ve vaší společnosti nebo v portfoliu 3DEXPERIENCE.

    Aplikace, které vyžadují místní instalaci na disku, Vás vyzvou, abyste nejprve nainstalovali nástroj 3DEXPERIENCE Launcher a poté vlastní aplikaci. Pak budete moci stahovat, instalovat, aktualizovat a spouštět aplikace přiřazené k Vaší uživatelské roli.

    3DDashboard

    Umožní správu aplikací prostřednictvím ovládacího panelu.

    Ovládací panel můžete aktivovat nebo vytvořit v nabídce umístěné pod ikonou v levém horním rohu stránky.

    Ovládací panel je přizpůsobitelná stránka s jednou nebo několika záložkami. Každá záložka obsahuje jeden nebo více widgetů. Každý widget může přinést obsah z různých zdrojů. Panel „My First Dashboard“ poskytuje přehled uživatelského rozhraní a ukazuje klíčové koncepty a funkce.

    3DSwym

    Komunity a konverzace pro týmovou spolupráci. Spojí lidi, obsah a další interní nebo externí informace.

    Přístup k online komunitám, které umožní sociální interakce mezi vámi, vašimi kolegy a dalšími odborníky.

    Komunitní příspěvky jsou rozděleny na otázky, wiki stránky, komentáře, sdílení, atd. Konverzace obsahují audio a video volání včetně sdílení obrazovky.

    3DDrive

    Cloudový disk pro ukládání souborů na platformě.

    Cloudový disk slouží nejen pro ukládání a sdílení souborů. Umožní plnohodnotně zobrazit soubory v prohlížeči 3DPlay a dále vyhledávat a sdílet obsah s ostatními uživateli pro další spolupráci.