Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » DWG výkresy » DraftSight zefektivní konstrukční proces

DraftSight zefektivní konstrukční proces

    Miliony konstruktérů důvěřují 2D CAD softwaru DraftSight, který nabízí nástroje pro větší produktivitu a funkce, které jsou potřebné k rychlé a efektivní tvorbě souborů ve formátu DWG. 3DEXPERIENCE DraftSight propojí aplikaci s cloudem a nabídne přístup k novým možnostem tvorby konstrukčních návrhů a cloudové správy dat.


    Ochrana souborů výkresů a dat

    Soubory výkresů představují kritickou součást vašeho duševního vlastnictví. Jak lze bezpečně uložit soubory výkresů a data s kritickou důležitostí pro firmu a zajistit k nim pohodlný přístup? Když jsou data bezpečným způsobem uloženy na cloudové platformě 3DEXPERIENCE, mohou uživatelé data spravovat, zobrazovat a sdílet své na jakémkoli zařízení s webovým prohlížečem. Data se nemohou nedopatřením ztratit nebo odstranit. Při práci off-line můžete snadno synchronizovat nejnovější soubory a revize s cloudovou platformou a tato data bezpečně uložit. Veškerá data jsou kontrolována prostřednictvím pracovních postupů stavu dokončení a správy revizí.

    Pohodlný přístup a sdílení souborů

    Cloudová platforma pomáhá v přístupu ke sdílení výkresů a dalších informací. Rozsah projektů se často rozšiřuje a souběžně s tím výrazně roste objem dat 2D výkresů. Kde lze najít nejnovější verze výkresů? Jak můžeme efektivně a účinně sdílet zpětnou vazbu s komentáři? Jakým způsobem máme spravovat různé revize výkresu? Správa dat nabízí změnové řízení a tvorbu revizí výkresové dokumentace. Všechna konstrukční data jsou bezpečně uložena na cloudové platformě a všechny zúčastněné strany mají k dispozici zabezpečený přístup k projektové dokumentaci, výkresům a úkolům v reálném čase. Uživatelé mají jistotu, že vždy pracují s aktuálním souborem.

    Snadná projektová komunikace

    Cloudová platforma usnadní spolupráci s lidmi uvnitř vaší firmy i mimo ni, a to včetně partnerů, dodavatelů a výrobců. Týmy mohou spolupracovat z několika míst a mají dostatečnou flexibilitu k tomu, aby mohly pracovat i na cestách. Týmy mohou pracovat s projektovou dokumentací, komunikovat, odesílat zprávy týmu a vytvářet úkoly. Pro danou komunitu lze snadno organizovat, zobrazovat, přidělovat a sledovat individuální i sdílené úkoly včetně změn, a to od vytvoření až po dokončení konstrukčních prací v rámci projektu.

    Rychlejší proces tvorby výkresů

    Urychlení procesu tvorby výkresů v týmovém prostředí má v současnosti pro mnoho společností kritickou důležitost. Členové týmu mají okamžitý přístup k aktualizacím provedeným jinými uživateli. To umožňuje souběžnou spolupráci na projektu v reálném čase a zrychlení schvalování dokumentace v rámci pracovního postupu. Zabezpečený přístup k výkresům a projektové dokumentaci je dostupný pro všechny uživatele prostřednictvím přívětivého rozhraní, které nevyžaduje znalost ovládání CAD softwaru.

    Osvědčené řešení pro výkresovou dokumentaci

    DraftSight je profesionální 2D CAD software, který je nyní propojený s cloudovou platformou. Poskytujeme známé uživatelské prostředí s možností vytvářet, upravovat, zobrazovat a popisovat jakýkoli soubor 2D / 3D formátu DWG kompatibilní. DraftSight používá řešeními pro zabezpečenou a pohodlnou správou dat na bázi cloudu. Můžete souběžně vytvářet, upravovat a zobrazovat všechny data. Díky cloudové platformě můžete návrhy sdílet, komentovat, spolupracovat na nich, zobrazovat je a revidovat v kterémkoliv zařízení s webovým prohlížečem.

    Podívejte se na video

    3DEXPERIENCE DraftSight umožňuje správu výkresů a dat 2D návrhů v cloudu v týmovém prostředí. Své návrhy nyní můžete uložit online, snadno je znovu použít a provádět jejich správu zabezpečeným způsobem.