Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Elektrotechnika » DesignSpark upgrade na SOLIDWORKS Electrical

DesignSpark upgrade na SOLIDWORKS Electrical

    DesignSpark Electrical vám přestal fungovat? Využijte upgrade na trvalou licenci SOLIDWORKS Electrical.

    Ukončení aplikace DesignSpark Electrical

    DesignSpark oznámil, že od 29. září 2023 bude DesignSpark Electrical deaktivován. To je důležitá změna pro všechny uživatele, kteří chtějí pokračovat v navrhování elektrických schémat a souvisejících projektech.

    Upgrade na SOLIDWORKS Electrical

    Pokud jste uživatelem aplikace DesignSpark Electrical, nabízíme vám řešení. Máme pro vás aplikaci SOLIDWORKS Electrical Schematics. Využijte jedinečnou příležitost výhodné koupě výkonné softwarové aplikace s mnoha nástroji, které zjednodušuje kreslení a navrhování elektrických obvodů a schémat. Máme otestováno, že data a projekty z aplikace DesingSpark se bez problémů načtou do SOLIDWORKS Electrical Schematic. Navíc uživatel získá nové funkce, které rozšíří možnosti návrhu elektrotechnických schémat.

    Seznamte se s aplikací SOLIDWORKS Electrical

    SOLIDWORKS Electrical je ECAD řešení, které vám umožní integrovat elektrická schémata s 3D modely a současně navrhovat elektrotechnické systémy. Produkt umožňuje rychlejší kreslení a navrhování schémat a instalací elektrických systémů, které jsou připraveny k realizaci v 3D CAD sestavě. Díky funkci synchronizace elektrického schématu s 3D CAD sestavou řešení standardizuje kusovník elektrických a mechanických systémů a předchází tak chybám způsobeným změnami v návrhu.

    Řešení elektrického projektu: