Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Cloud CAD » Připojení SOLIDWORKS k platformě 3DEXPERIENCE

Připojení SOLIDWORKS k platformě 3DEXPERIENCE

    Uživatelé SOLIDWORKS 3D CAD mohou nainstalovat doplňkové moduly 3DEXPERIENCE pomocí následujících pokynů. Pokud nevidíte nativní aplikaci SOLIDWORKS pomocí modrého kompasu, nemáte přidělenou roli Collaborative Designer for SolidWorks.

    Instalace doplňků SOLIDWORKS

    Pomocí nativní aplikace SOLIDWORKS nainstalujete najednou nejenom doplňkové moduly pro SolidWorks, ale i pro DraftSight a Visualize. Ikona nativní aplikace má vpravo dole šipku. Postupujte dále podle pokynů pro instalaci doplňků.

    • 3DEXPERIENCE
      doplněk poskytuje přístup ke službám 3DEXPERIENCE Marketplace PartSupply a umožňuje vám synchronizovat soubory s 3DDrive.
    • 3DEXPERIENCE PLM Services
      doplněk s aplikací MySession poskytuje kompletní systém pro správu souborů obsahu ve společném cloudovém prostoru bez nutnosti importu a exportu.
    Instalace Derived Format Converter

    Doporučuje se také instalovat Derived Format Converter pro odvození obsahu a převodu geometrie v souborech SLDASM a SLDPRT pro další použití v aplikacích cloudové platformy. Ikona nativní aplikace má vpravo dole šipku. Dále postupujte podle pokynů pro instalaci.

    Soubory SOLIDWORKS na platformě 3DEXPERIENCE

    Soubory SOLIDWORKS uložené do prostoru cloudové platformy 3DEXPERIENCE jsou reprezentovány jako:

    • Physical Product
      může představovat sestavu, součást nebo konfiguraci
    • CAD Family Object
      představuje skutečný soubor SOLIDWORKS. Pro CAD Family Object můžete vytvořit různé konfigurace – Physical Product nebo odvozené konfigurace – Representation
    Více informací o cloudové platformě …

    https://www.dps-software.cz/3dexperienceworks/