Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Aktuality » Novinky SOLIDWORKS 2024

Novinky SOLIDWORKS 2024

    Od počátku stál SOLIDWORKS v popředí a poskytoval výkonné funkce pro návrhy, tvorbu, spolupráci a obsahoval snadno použitelná řešení pro vývoj a konstrukci produktů. Nová verze SOLIDWORKS 2024 pokračuje na této cestě a nabízí nové možnosti, jak zlepšit způsob, jakým navrhujete, komunikujete a spravujete své 3D návrhy.

    Zjistěte, jak můžete zvýšit produktivitu pomocí SOLIDWORKS 2024

    21 způsobů, jak pracovat chytřeji

    Díky SOLIDWORKS 2024 můžete pracovat inteligentněji a výkonněji než kdy dřív! Prozkoumejte zcela nové funkce v oblastech 3D modelování, výkresů, sdílení projektů a zachycování zpětné vazby.

    17 způsobů, jak pracovat rychleji

    Nyní vyrobíte a navrhnete své výrobky v rekordně krátkém čase. Podívejte se na vylepšení klíčových CAD funkcí, modelovacích technik a zvýšení grafického i softwarového výkonu.

    Možnost spolupráce a další vylepšení

    Díky novým možnostem správy dat, sdílení souborů a vytváření poznámek k návrhům je práce s ostatními snadná. Přidání vylepšení v oblastech simulací, elektrotechniky, kreslení a vizualizaci výrobků přináší další nové možnosti.

    Co je nového v SOLIDWORKS 2024

    Každá verze SOLIDWORKS se zaměřuje na to, aby umožnila co nejrychleji a nejefektivněji využít nástroje, které používáte. SOLIDWORKS 2024 dále rozšiřuje sadu nástrojů o účelná řešení a možnosti snadno propojit konstrukční data přes cloudovou platformu 3DEXPERIENCE s aplikacemi Cloud Services. Jste připraveni na ukázku SOLIDWORKS v aktuální verzi? Proměňte své nápady v reálné zážitky a vyzkoušejte si SOLIDWORKS trial »