Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Aktuality » Nové funkce SOLIDWORKS 2023

Nové funkce SOLIDWORKS 2023

    SOLIDWORKS 2023 obsahuje stovky nových funkcí, které vám i vašim týmům pomohou pracovat chytřeji, rychleji a společně. Přestože se mnoho z těchto vylepšení zaměřuje na zjednodušení práce s návrhy, objevují se také nové výhody ve formě vylepšení správy dat, simulací, volného modelování a dalších funkcí.

    10 nejlepších vylepšení v 3D CAD SOLIDWORKS 2023

    Prozkoumejte 10 největších zdokonalení v 3D CAD SOLIDWORKS. Od zdokonalených pracovních postupů sestav po zlepšené modelování dílů, možnosti plechových dílů a další informace o tom, jak můžete snížit pracovní zatížení při modelování a detailování výkresů a zvládat složitější návrhy elektrického vedení.

    10 nejlepších nových funkcí CAD DraftSight

    Podívejte se na 10 nejlepších nových možností CAD DraftSight. Od zdokonalených pracovních postupů pro strojní konstruktéry po nového průvodce extrakcí dat, nový offline režim a další informace o tom, jak můžete zlepšit produktivitu tvorby výkresů.

    5 nejlepších nových vylepšení v SOLIDWORKS Simulation

    Prohlídněte si 5 nejlepších vylepšení v SOLIDWORKS Simulation. Zjistěte, jak můžete zlepšit rychlost a přesnost simulačních studií – od nového algoritmu pro podomezená těla až po ovládání penalizace tuhosti u kontaktu a spojení mezi povrchy, které nejsou natočeny přímo k sobě.

    5 nejlepších nových vylepšení v SOLIDWORKS PDM

    Podívejte se na 5 nejlepších vylepšení v SOLIDWORKS PDM. Od vylepšeného sledování souborů až po vylepšené zabezpečení přenosu souborů, lepší vizualizaci a další informace o tom, jak můžete lépe spolupracovat s rychlejšími a bezpečnějšími možnostmi správy dat.

    10 nejlepších nových funkcí s přístupem na cloudovou platformu

    Podívejte se na 10 nejlepších nových cloudových nástrojů aplikace Collaborative Designer for SOLIDWORKS. Zjistěte, jak můžete zlepšit externí spolupráci a produktivitu při správě cloudových dat, od flexibilního schématu revizí až po výměnu dat s externími dodavateli a hromadné ukládání.