Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Aktuality » Novinky SOLIDWORKS 2023

Novinky SOLIDWORKS 2023


    Navrhujeme chytřeji

    Nyní tvoříme lepší produkty v menším počtu kroků díky novým pracovním postupům a vylepšeným funkcím pro návrh sestav, dílů a detailních výkresů.

    Optimalizujeme vyřešený režim sestavy

    Vyřešený režim můžeme nyní optimalizovat automaticky. Tato funkce zvyšuje výkon díky selektivnímu použití zjednodušené technologie při načítání součástí ve vyřešeném režimu.

    Přesuneme těla s pomocí kóty a rovnice

    Když použijeme příkaz pro přesunutí nebo kopírování těla, můžeme ovládat hodnoty pomocí rovnic. Tyto rovnice zároveň můžeme přidat do konfigurační tabulky. Dvojím kliknutím na kótu v grafické ploše můžeme kótu upravit.

    Průhledné modely na výkrese

    Průhledné modely si můžeme v pohledech výkresu zobrazit v režimu skryté hrany odstraněné nebo skryté hrany viditelné. V těchto režimech zobrazení je vidět skrze průhledná těla a součásti v sestavách.


    Navrhujeme rychleji

    Zvládáme více práce za kratší dobu díky výraznému zlepšení kvality a výkonu uživatelského prostředí a úžasným vizualizacím, které mají zcela nové vykreslovací jádro.

    Výkonné uživatelské prostředí

    Jako uživatel očekáváte od svého softwaru to nejlepší, pokud jde o přizpůsobitelnost, výkon a spolupráci s ostatními. SOLIDWORKS 2023 výrazně zlepšuje uživatelské prostředí.

    Rychlejší tvorba svařenců a plechů

    Nová vylepšení, která umožňují hladší pracovní postupy od návrhu až po výrobu a urychlují zdlouhavé úkoly. Svařence zahrnují schopnost identifikovat všechny podobné rohy. Načrtnuté plechové díly lze nyní symetricky zesílit a k dispozici je zcela nová sada plechových senzorů.

    Vizualizace rychleji než kdy předtím

    Vizualizujte si své produkty ve vysokém rozlišení jako nikdy předtím s. Dosáhnete úžasných výsledků s menší námahou díky zjednodušeným možnostem importu, rozšířeným možnostem správy barev a zcela novému vykreslovacímu jádru.


    Navrhujeme společně

    Zlepšujeme svoje schopnosti rozhodování pomocí aplikací v oblasti správy dat, dokumentů pro řízení kvality výroby a projektování elektrických schémat.

    Šablony pro oznámení správy dat PDM

    Nyní si můžeme přizpůsobit šablony pro automatická oznámení uživatelům PDM nebo přidat vlastní oznámení. Díky tomu oznámení zobrazuje pouze ty informace, které jsou pro uživatele relevantní.

    Automatické pozice v pdf Inspection

    Nástroj automaticky extrahuje vlastnosti v souborech PDF, což zrychluje a usnadňuje práci s přidáváním pozic. Nástroj vyhledává umístění a typy popisů a poté k nim přiřadí pozice. Dále ho lze použít i k automatickému vkládání pozic do jiných CAD souborů.

    Elektrické vlastnosti součástí sestavy

    U každé součásti můžeme kopírovat elektrické vlastnosti do 3D dílu nebo sestavy. Jestliže změníme elektrické vlastnosti součásti ve 2D schématu, aktualizují se i uživatelské vlastnosti 3D dílu nebo sestavy, které se používají v kusovnících a na výkrese.


    Co je nového v SOLIDWORKS 2023

    Jste připraveni na ukázku SOLIDWORKS v aktuální verzi? Proměňte své nápady v reálné zážitky a vyzkoušejte si SOLIDWORKS trial »