Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Cloud CAD » Novinky 3DEXPERIENCE Works 2021

Novinky 3DEXPERIENCE Works 2021

    Propojený ekosystém v cloudu 3DEXPERIENCE Works

    Rostoucí konkurenční tlak, individuální potřeby zákazníků a větší nároky na samotný produkt mají za následek zvýšenou potřebu digitálních obchodních modelů, jednoduššího propojení a správy veškerých dat. Zejména malé a střední podniky mohou těžit ze všech výhod cloudové platformy 3DEXPERIENCE a posunout se tak v digitální transformaci společnosti. Kromě toho obsahuje nejnovější verze SOLIDWORKS celou řadu nových funkcí a vylepšení, která uživatelům umožní dále optimalizovat funkce a pracovní procesy při konstrukci, dokumentaci, správě dat a simulacích.

    Se software 3D CAD SOLIDWORKS mohou uživatelé používat pro rychlejší a škálovatelný vývoj produktu cloudovou platformu 3DEXPERIENCE. Přímý přístup k platformě 3DEXPERIENCE a jejím aplikacím umožní role „3DSwymer“ a „Collaborative Industry Innovator“.

    Integrace desktopu s cloudovou platformou

    Stávající zákazníci mohou svou verzi SOLIDWORKS pro osobní počítače nadále využívat bez omezení. Současné desktopové prostředí je do cloudové platformy 3DEXPERIENCE integrováno jednoduše pomocí 3D konektoru, který je součástí ENOVIA, s potřebnými PLM funkcemi. Díky datové síti platformy 3DEXPERIENCE mají uživatelé kdykoli k dispozici škálovatelný výpočetní výkon a celou řadu dalších nových možností – od aplikací SIMULIA až po kompletní prostředí PLM a bezproblémovou týmovou spolupráci všech zúčastněných.

    Projektové týmy mohou při spolupráci na vývoji produktu bezpečně přistupovat ke všem informacím bez ohledu na zařízení či místo, na kterém se nacházejí. Všichni zúčastnění jsou plošně propojeni – od vývoje přes výrobu až po marketing. To umožní mezioborovou spolupráci v reálném čase, zrychluje inovace a posunuje digitalizaci společnosti na další úroveň.

    Více flexibility pro nové uživatele

    Noví zákazníci ocení 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, který je k dispozici ve třech nabídkách: Standard, Professional a Premium. Ty odpovídají známým desktopovým verzím 3D CAD softwaru, navíc však uživatelům umožňují současně využívat cloudovou nabídku platformy 3DEXPERIENCE. Cloudové bezpečnostní funkce 3DEXPERIENCE doplňují ochranu vašich dat bez ohledu na to, odkud k nim vaši spolupracovníci přistupují. Verze balíčku Standard obsahuje všechny nutné funkce pro vývoj produktu, jako je například PLM v cloudu. Verze Professional rozšiřuje nabídku o 3D Sculptor, softwarové řešení pro modelování organických tvarů a složitých designových povrchů. Uživatelé verze Premium navíc obdrží přístup k funkci 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Simulation Designer. Ta je propojena s platformou 3DEXPERIENCE a obsahuje lineárně – statickou simulaci a funkce analýzy časově závislého pohybu pro díly a sestavy.

    3DEXPERIENCE SOLIDWORKS dláždí cestu malým a středním podnikům k používání platformy 3DEXPERIENCE spolu s nabídkou „Software as a Service“ od Dassault Systèmes. Tím se pro ně otevírá výkonné portfolio řešení pro rychlejší vývoj nových produktů, jejich rychlejší uvedení na trh a zvládnutí dalšího kroku k digitální transformaci.