Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » DWG výkresy » Možnosti licencování DraftSight

Možnosti licencování DraftSight

    Pro 2D CAD software DraftSight nabízíme výběr licencí, které odpovídají současným potřebám firem i jednotlivců. Můžete si vybrat samostatné licence, síťové víceuživatelské licence nebo cloudové licence pro pojmenovaného uživatele. Zásadní konkurenční výhodou licencování DraftSight jsou síťové víceuživatelské licence. Tato možnost umožňuje společnostem efektivně využívat síťové licence na základě požadavků různých uživatelů.

    Osvědčené CAD řešení pro soubory DWG

    Pokud s DraftSightem teprve začínáte, software nabízí nejlepší 2D CAD řešení ve své třídě se širokou škálou funkcí. Umožní uživatelům snadno vytvářet, upravovat, prohlížet a popisovat jakýkoli 2D nebo 3D soubor ve formátu DWG. Díky uživatelskému rozhraní v české verzi a známým příkazům pro kreslení umožňuje bezproblémový přechod z AutoCADu bez nutnosti konverze DWG souborů, knihoven a bloků. Výhodou je komptabilita se staršími soubory DWG až do roku 1992. Můžete exportovat/importovat soubory DWG, DXF, DWF a STL.

    Samostatná licence

    Samostatná licence DraftSight nabízí roční termínové licence na pronájem DraftSight Professional a DraftSight Premium. Aktivace termínové licence je vázaná na jeden konkrétní počítač. Případné přenesení na jiný počítač je možné pouze formou deaktivace licence přes internetové připojení a následná aktivace na novém počítači. DraftSight si můžete vyzkoušet stažením bezplatné 30-denní zkušební verze.

    Síťová víceuživatelská licence

    Řešení DraftSight Enterprise, DraftSight Enterprise Plus a DraftSight Mechanical poskytují možnosti síťových víceuživatelských licencí pro uživatele, kteří potřebují přidanou výhodu flexibilního licencování a plné technické podpory. DraftSight Mechanical je plně kompatibilní s AutoCADem Mechanical a přidává nástroje pro podporu kreslení technických výkresů, vytváření a úpravy referencí dílů, správu kusovníků, inteligentních pozic a rohových razítek s popisy.

    Cloudová licence pojmenovaného uživatele

    Online služby na cloudové platformě 3DEXPERIENCE znamenají online přístup pojmenovaného uživatele k licencovaným aplikacím v cloudu. U 3DEXPERIENCE DraftSight je program současně instalován na počítač uživatele. Použití licencí je povoleno jen pro maximální počet licencí pojmenovaných uživatelů s 3DEXPERIENCE ID. Jedná se o propojené řešení s cloudovými službami a zabezpečeným ukládáním dat na cloudu. Cloudová správa dat nabízí zlepšení týmové spolupráce a propojené nástroje pro sdílení dat prostřednictvím webového prohlížeče.

    Podívejte se na video

    DraftSight umožní uživatelům snadno najít efektivní systém pro správný výběr licencí pro firmy nebo jednotlivce. Zásadní konkurenční výhodou jsou síťové víceuživatelské licence.