Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » CAD » SOLIDWORKS Professional pro týmovou práci

SOLIDWORKS Professional pro týmovou práci

    SOLIDWORKS Professional představuje nejlepší řešení pro pracovní týmy. Každý z členů týmu má přístup k celé řadě robustních funkcí, které potřebuje pro svojí práci. Verze Professional nabízí funkce, které zvyšují produktivitu a pomáhají se správou dokumentace. Obsahuje knihovny standardních součástí, nástroje pro výpočet výrobních nákladů, rozpoznání importované geometrie a nástroje pro kontrolu chyb. K dispozici je i pokročilá fotorealistická vizualizace s rychlým rendrováním.

    Obsahuje navíc tyto rozšiřující moduly:

    • rendrované 3D modely pomocí Visualize Standard
    • správa dat PDM Standard
    • prohlížení CAD souborů eDrawings Professional
    • knihovny normalizovaných součástí (Toolbox)
    • výpočet nákladů na výrobu dílů (Costing)
    • převodník elektro CAD a PCB (CircuitWorks)
    • kontrola standardů výkresu (Design Checker)
    • toleranční analýza (TolAnalyst)
    • fotorendering (PhotoView)
    • reverzní inženýrství (ScanTo3D)
    • plánovač úloh

    Integrace elektrické a mechanické konstrukce – CircuitWorks

    Modul CircuitWorks převádí desky plošných spojů na 3D modely a pomáhá sdílet, porovnávat, aktualizovat a sledovat elektrická návrhová data. Uživatelé mohou importovat data elektronického návrhu v široké škále formátů, provádět analýzy chlazení a sledovat všechny změny v průběhu mechanických a elektronických návrhových procesů.

    Kvalitní prohlížeč s virtuální realitou – eDrawings Professional

    S pomocí programu eDrawings Professional můžete prohlížet nativní soubory SOLIDWORKS a také celou řadu dalších formátů, včetně souborů DWG, DXF, 3DXML, Creo, Pro/ENGINEER a STL. Můžete si také prohlédnout výsledky simulace a animace modelů SOLIDWORKS a získat tak přehled o chování součástí, které není u statických zobrazení vidět. eDrawings Professional také umožňuje měřit, označovat a přidávat komentáře ke sdíleným souborům. Možnosti virtuální reality VR rozšiřují využití pro projektovými týmy a zákazníky. Funkce VR jsou k dispozici v desktopových i mobilních verzích systému eDrawings Professional.

    Udržování společných dat projektu pod kontrolou – SOLIDWORKS PDM Standard

    PDM Standard zajišťuje bezpečný přístup k souborům a informacím založený na oprávnění. Soubory v úschovně mohou být kontrolovány, prohlíženy nebo upravovány pouze příslušnými uživateli. Oznámení o pracovním postupu poskytují správcům upozornění při kontrole přístupu k souborům nebo změně jejich stavu. Výkonné možnosti vyhledávání usnadňují vyhledávání a přístup k souvisejícím souborům a bezproblémová integrace v průzkumníku Windows usnadňuje používání systému správy dat.

    To, co vidíte, je výsledná realita – SOLIDWORKS Visualize Standard

    SOLIDWORKS Visualize Standard díky fyzickému prototypu poskytuje nejlepší možnou představu o tom, jak bude finální produkt vypadat a fungovat, a to díky sofistikovaným možnostem renderování, díky nimž budou vaše návrhy plně osvětleny, pokryty texturou a oživeny ještě před dokončením vašeho návrhu, což vám umožní jít s produktem rychleji na trh, než kdykoli předtím.

    Mohlo by se Vám líbit…