Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Správa dat » Používání správy dat PDM

Používání správy dat PDM

    SOLIDWORKS 3D CAD je pravděpodobně nejdůležitějším nástrojem pro každého konstruktéra. Ale pro mnoho konstrukčních týmů jsou nástroje pro správu dat PDM stejně důležitá.

    Nástroje PDM nabízejí spoustu výhod pro týmy všech velikostí. Když několik projektantů pracuje společně na projektu, může použití správy dat zvýšit produktivitu, ušetřit čas a náklady a ušetřit spoustu starostí. Správné používání správy dat vyžaduje určité znalosti, které jsou mnohdy mimo rozsah popisu práce typického konstruktéra. Naštěstí existuje snadný způsob, jak se vyhnout nástrahám PDM. Máme pro vás řešení.

    Školení klientů správy dat PDM

    Vyškolíte svůj konstrukční tým v používání správy dat. Možná to bude časově náročnější, ale vaše školení by mělo být víc, než jen úvodní přihlášení a e-mail. Jak jsme již zmínili dříve, používání správy dat vyžaduje různé sady dovedností a je pravděpodobné, že mnoho nových uživatelů na základní úrovni nebudou mít předchozí zkušenosti s PDM.

    Uživatelé budou muset zvládnout nové návyky správy dat a odnaučit se staré. Mnoho konstruktérů bude zvyklých na ukládání a sdílení své práce jinými způsoby, a to je zapotřebí změnit, a zvyknout si používat osvědčené postupy pro správu dat PDM.

    DPS Školící kurzy …