Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Aktuality » Nový vzhled SOLIDWORKS Inspection 2023

Nový vzhled SOLIDWORKS Inspection 2023

    Softwarová aplikace SOLIDWORKS Inspection slouží k zjednodušení a zrychlení tvorby dokumentace, která souvisí s řízením kvality výroby. Verze 2023 má nový moderní vzhled, sjednocené uživatelské prostředí a nově urychlí kontrolní postupy při kontrole výroby součástí. Automatizace práce se všemi formáty souborů výrobních výkresů přispěje k vytvoření kontrolní dokumentace s bezkonkurenční rychlostí.

    Výhody tvorby kontrolní dokumentace

    Pro kontrolní měření lze využít výrobní výkresy ve formátu DWG, PDF a TIFF nebo načíst výkresy v prostředí 3D CAD SOLIDWORKS. Pomocí nástrojů na výběr kót, geometrických tolerancí a popisů lze vytvořit soupis kontrolovaných vlastností a indexy na výkrese. Uživatelé mohou využít i doplňkový modul SOLIDWORKS, který automaticky načte data přímo z modelů a výkresů. V případě, že pracujete s dokumenty, kde hodnoty kót nejsou v dokumentu uvedeny jako text, např. skenovaný dokument, aplikace používá pro rozpoznání metodu OCR. Postačí vám vybrat oblast, kde je kóta s popisy a aplikace rozpozná text a vytvoří z něj kontrolovanou vlastnost. SOLIDWORKS Inspection vytváří výstupní kontrolní dokumentaci (výkresy s indexy) jako PDF dokumenty a protokoly ve formátu MS Excel.

    Podívejte se na video

    Zjistěte, jak vám softwarová aplikace SOLIDWORKS Inspection může výrazně ušetřit čas při vytváření kontrolní dokumentace související s kontrolou výroby součástí.