Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Aktuality » Co lze očekávat ve verzi SOLIDWORKS 2021?

Co lze očekávat ve verzi SOLIDWORKS 2021?

    Tvůrci SOLIDWORKS 2021 poodhalili na technickém blogu několik zajímavých novinek, které povedou ke zlepšení efektivity práce a zrychlení výkonu.

    Lem z hrany plechového dílu

    Lem z hrany bude podporován na nerovinných tečných hranách existujícího základního plechu, taženého lemu nebo lemu z hrany.

    Defeature jako odvozená konfigurace sestavy

    Nástroj Defeature je určený pro zjednodušení velkých sestav. Tato funkce bude rozšířena o možnost uložit Defeature jako odvozenou konfiguraci stávající sestavy.

    Výběr barev z jiných aplikací

    Nástroj pro definic barev bude zahrnovat možnost výběru barvy z jiných aplikací. Po výběru barvy se automaticky aktualizuje vzhled modelu.

    Simulace a ověření

    Nástroj pro simulace bude zobrazovat přesnější výsledky při použití nekompatibilní sítě vázané na nerovinný kontakt. Vylepšená síť bude mít rychlejší výpočet bez ztráty přesnosti výsledku.

    Režim detailování ve výkrese

    Režim detailování poskytne vytváření pohledů, řezů, přerušovaných pohledů, kót a poznámek. Vytvořené informace o modelu bude ve výkresu možné upravovat a přesouvat. Popisy děr ve výkresech budou dostupné i pro díry vytvořené prvkem Odebrání vysunutím.

    Více informací:

    Technology Preview SOLIDWORKS 2021

    Mohlo by se Vám líbit…