Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » DWG výkresy » Nákup licencí DraftSight

Nákup licencí DraftSight

    Od 1.1.2020 již není používání licencí DraftSight bezplatné, jak tomu bylo doposud. Uživatelům nefungují všechny předchozí bezplatné verze DraftSight (např. 2018, 2017, atd). Řešení vzniklé situace má několik variant.

    Nákup síťové licence – DraftSight Enterprise Network

    Na požádání zašleme nabídku na příslušný počet síťových licencí DraftSight Enterprise Network. V této variantě se jedná o plovoucí licence a může je užívat vždy příslušný počet uživatelů současně. Minimální počet jsou 2 pevné licence s prodlouženou údržbou na 1 rok. Tato verze plně podporuje integraci do PDM a pracuje se soubory úschovny, které se upravují přímo v prostředí DraftSightu.

    Nákup termínované licence – DraftSight na 1 rok

    Alternativou je nákup termínované licence na 1už./1PC přes web naší firmy. Proces objednávky je řízen on-line distributorem společností Cleverbridge AG. V tomto případě platí termínovaná licence 1 rok:

    • DraftSight Standard za 2 600-, Kč bez DPH/rok
    • DraftSight Professional za 5 200,- Kč bez DPH/rok
    • DraftSight Premium za 13 000,- Kč bez DPH/rok

    Umožňuje používat licenci DraftSight na jedné stanici po dobu 1 roku a opravňuje stahovat během tohoto období všechny aktualizace. Tyto licence lze spustit pouze se systémem Windows.

    Prohlížeč e-Drawings

    Součástí volného prohlížeče e-Drawings je i možnost otevírání DWG souborů včetně jejich prohlížení a měření rozměrů ve výkresech. Jedná se pouze o prohlížení – funkce úpravy, tisku nebo převod do pdf umožní pouze licence DraftSight.

    Mohlo by se Vám líbit…