Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Cloud CAD » Nabídka 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers

Nabídka 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers

    Nová nabídka softwaru je určen pro osobní projekty a nekomerční použití. Klade za cíl poskytnout hobby uživatelům přístup k sadě digitálních nástrojů v cloudu. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers mění způsob, jakým uživatelé softwaru spolupracují, inovují a rozšiřují znalosti. To vše díky přístupu k výkonným aplikacím pro návrh, konstrukci, výrobu a spolupráci. Data vytvořená pomocí Makers nemohou být použita pro komerční verze SOLIDWORKS.

    3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers

    Software je určen pro nekomerční osobní použití na cloudové platformě 3DEXPERIENCE.

    Detaily nabídky:


    Při provedení nákupu obdržíte několik e-mailů s dalšími informacemi. Upozorňujeme, že předplatné bude automaticky obnoveno na konci období. Obnovení lze zastavit do 5 dnů před koncem předplatného.


    Poznámky k instalaci:
    3DEXPERIENCE SOLIDWORKS (SOLIDWORKS Connected) a NC Shop Floor Programmer vyžadují stažení a instalaci do počítače s operačním systémem Windows 10 nebo 11. Aplikace 3D Creator (xDesign) a 3D Sculptor (xShape) jsou online a nevyžadují žádnou instalaci. Vezměte prosím na vědomí, že 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS (SOLIDWORKS Connected) nelze nainstalovat na stejný počítač, na které je již nainstalován SOLIDWORKS 3D CAD. Data vytvořená pomocí Makers nemohou být použita pro komerční verze SOLIDWORKS.

    Další informace:
    Pro další informace si přečtěte https://www.3ds.com/store/faq (For Makers).