Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » DWG výkresy » Jak pracovat s výkresy DWG na cloudové platformě?

Jak pracovat s výkresy DWG na cloudové platformě?

    Výkresy a 2D dokumentace jsou velmi důležitou součástí vývoje 3D CAD a hrají i nadále klíčovou roli v technické komunikaci. Platforma 3DEXPERIENCE má komplexní pokrytí rolí pro výkresy a poskytuje řešení, která splňují všechny jejich potřeby. S pomocí cloudové platformy, rozšířením mobilních zařízení a extrémně snadným přístupem s pomocí prohlížeče, můžeme rychle zobrazit a porozumět všem detailům výkresové dokumentace.

    2D CAD data na cloudové platformě

    Velká část našich uživatelů používá výkresy uložené v souborech DXF/DWG a potřebují spravovat svá 2D data na cloudové platformě. Těmto uživatelům nabízíme role na platformě 3DEXPERIENCE, které jim poskytují následující výhody:

    3DSwymer (IFW)

    Základní role primárně poskytuje uživatelům jediný datový zdroj pravdy s možnostmi spolupráce. Role IFW poskytuje více aplikací, pomocí kterých mohou uživatelé ukládat data na centrálním místě cloudového disku 3D-Drive s možnostmi prohlížení a komentování uložených 2D dat.

    3DEXPERIENCE DraftSight (DRA)

    Pokud potřebuje uživatel spíše upravovat než prohlížet a dále provádět změny v 2D datech DXF/DWG, může nahrát 2D obsah přímo na platformu prostřednictvím webového prohlížeče. Uživatelé propojí své procesy s možností zobrazit, upravit, spravovat a sdílet svoji práci. K dispozici je i úplná správa životního cyklu 2D obsahu.