Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Správa dat » Integrované cloudové nástroje pro správu dat

Integrované cloudové nástroje pro správu dat

    S integrovanými cloudovými nástroji pro správu dat a spolupráci založenou na datech, můžete čelit novým výzvám v inovačních projektech.

    Collaborative Designer for SOLIDWORKS – cloudová správa dat

    Zlepšete týmovou práci s pomocí cloudové správy dat přímo z doplňkového modulu SOLIDWORKS. S nástrojem Collaborative Designer for SOLIDWORKS je správa dat a spolupráce s kolegy dostupná jako nikdy předtím. Stačí uložení dat do cloudu, který se postará o tvorbu revizí v rámci životního cyklu. A jelikož vše funguje na bázi cloudu, ke spolupráci a návrhům máte přístup odkudkoliv z webového prohlížeče.

    Project Planner – koordinace nápadů a řízení projektů

    Nové projekty musí někde začínat. Než se dostaneme k návrhům 3D CAD softwaru, pojďme se podívat na příklad toho, jak můžete společně se členy týmu koordinovat nápady, sledovat průběh projektů a dodržovat čas vyhrazený pro tvorbu návrhu a konstrukci. Řídit projekty můžeme s pomocí Project Planner a dalších aplikací, které můžete využívat prostřednictvím cloudové platformy 3DEXPERIENCE.

    Product Release Engineer – definování kusovníku

    Úspěšné vydávání produktů do výroby vyžaduje pečlivé plánování. Role Product Release Engineer poskytuje cloudové řešení pro vytváření kusovníků a sdílené definice produktu. Ať už položky do návrhu vkládá produktový manažer nebo samostatný konstruktér. Podívejte se, jak vám role Product Release Engineer může pomoci urychlit proces vydávání výrobků, které využívá jednotný zdroj informací pro definici produktu.

    Collaborative Industry Innovator – řízení požadavků na změny

    Proces řízení změn může být ze své podstaty složitý, ale jeho správa v rámci životního cyklu být nemusí. Díky cloudové roli Collaborative Industry Innovator můžete spravovat příchozí požadavky na změny, vytvářet změnové akce, obeznámit se s dopadem změny a zajistit sledování schvalovacího procesu přímo z webového prohlížeče.