Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Cloud CAD » Design Role ve verzi R2022x FD03

Design Role ve verzi R2022x FD03

    Co je nového na cloudové platformě

    3DEXPERIENCE SOLIDWORKS je CAD řešení, které propojí konstrukční data s platformou a využívá online spolupráci s možností správy dat v cloudu. Nejnovější aktualizace FD03 je tady. K dispozici je Offline režim, nová uvítací Welcome aplikace a několik dalších skvělých vylepšení. Tady jsou některé z nich.


    Režim Offline

    Pracujete odkudkoli, kdykoli a na jakémkoli zařízení? Nyní můžete pracovat v režimu offline na cestách, doma nebo v kanceláři. Jestliže internet padá, žádný problém. Je zde režim Offline. Nastavení tohoto vylepšení je docela jednoduché.


    Uvítací aplikace Welcome

    Aplikace je skvělá pro nové i zkušené uživatele. Ušetříte čas s užitečnými zdroji přímo na dosah ruky. Aplikace Welcome vám umožní rychle začít používat všechny role, které máte k dispozici. Zahrnuje krátká videa s návody, navigaci v rozhraní a správu obsahu. Můžete přistupovat i k úplné knihovně výukových programů.


    Extrakce dat SOLIDWORKS na cloudové platformě

    Šikovné vylepšení pro spolupráci mezi různými uživateli. Umožní uživatelům, kteří mají roli 3D Product Architect, ale nemají SOLIDWORKS, extrahovat nativní data SOLIDWORKS z cloudové platformy. K datům mohou snadno přistupovat pomocí aplikace Product Structure Editor. To je užitečné, pokud je třeba získat přístup k datům pro sdílení s externími zainteresovanými stranami.


    Název výkresu

    Název výkresu je většinou stejný jako název dílu nebo sestavy. Nyní máte možnost automaticky přiřadit název výkresu k názvu dílu nebo sestavy na cloudové platformě. Tato možnost předchází neshodám s popisy.


    Komentáře k revizím

    Nová možnost pro mapování komentářů k revizi jako atribut CAD a propojení s vlastnostmi souboru SOLIDWORKS. Tato možnost pomáhá na čitelnosti dílu nebo výkresu s revizí a umožní vložit komentář k revizi přímo z cloudové platformy.

    Další informace: