Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Aktuality » SOLIDWORKS ocenil DPS Software CZ na konferenci 3DEXPERIENCE WORLD 2021

SOLIDWORKS ocenil DPS Software CZ na konferenci 3DEXPERIENCE WORLD 2021

    Stejně jako každý rok, také letos pořádal Dassault Systemes SOLIDWORKS konferenci s názvem 3DEXPERIENCE WORLD 2021. Na mezinárodní konferenci se setkávají uživatelé a odborníci z nejlepší komunity v CAD oblasti na celém světě. Letos jsme na konferenci získali ocenění 100% CLUB WORLDWIDE za významné prodejní výsledky v uplynulém roce a zařadili se tak mezi přední poskytovatele inovativních produktů SOLIDWORKS v České republice.

    Každé ocenění, kterého dosáhneme, má pro naše zákazníky zvláštní přínos, říká jednatel společnosti Karel Káňa. Především je zapotřebí poděkovat a ocenit zásluhy uživatelů a zákazníků společnosti DPS Software CZ a zároveň vyzdvihnout silné komunitní zázemí uživatelů SOLIDWORKS v České republice.

    Právě na základě zpětné vazby od našich uživatelů se podařilo vytvořit strojnické knihovny DPS TOOLS, které obsahují všechny potřebné 3D nástroje pro práci v rámci technických norem. DPS TOOLS poskytují nástroje nutné pro řešení známých konstrukčních úloh ze strojírenské praxe obsažené ve Strojnických tabulkách. Každý uživatel může díky nim v rámci aktivní prodloužené údržby SOLIDWORKS při práci s modely a výkresy využívat výhod a nastavení, se kterými se setkává při ve své každodenní práci.