Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Správa dat » Cloudové služby k licencím SOLIDWORKS

Cloudové služby k licencím SOLIDWORKS

    Pojďme odpovědět na nejdůležitější otázku pro uživatele. Jaké možnosti přináší cloudové služby od července 2023 pro všechny nové licence SOLIDWORKS? S pomocí cloudových služeb můžete sdílet 3D návrhy s kýmkoliv přímo z 3D CAD software SOLIDWORKS. Není třeba posílat fyzický soubor ani stahovat speciální prohlížeče. Sdílení a označování 3D návrhu bude stejně snadné jako sdílení zabezpečeného odkazu ze SOLIDWORKS.

    Cloudové služby PDM

    Cloudové služby obsahují správu dat, spolupráci, životní cyklus výrobku a změnové řízení. Není zapotřebí investovat do vlastní hardwarové infrastruktury a instalací software na počítač. Aplikace použijete, jako službu v internetovém prohlížeči. Obsah se ukládá do cloudu přímo z desktopu, což poskytuje přirozený a intuitivní způsob ukládání dat pro týmovou spolupráci. Správa dat poskytuje tvorbu a schvalování revizí nebo větvení obsahu. Jednotlivé stavy životního cyklu zajistí vydání obsahu včetně historie a sledování změn.


    Sdílení dat a značení obsahu

    Sdílení dat a značení obsahu slouží k získávání zpětné vazby v reálném čase, a to je nyní stejně snadné jako sdílení odkazu ze SOLIDWORKS. Obdobně jako v prohlížeči eDrawings, na které jste se léta spoléhali. Není nutná žádná instalace, není třeba posílat fyzický soubor. Vše funguje z jakéhokoli webového prohlížeče.


    Zabezpečené úložiště a správa dat

    Konstruktéři a projektanti vždy potřebovali místo pro ukládání a přístup k jejich datům. Cloudové služby zahrnují bezpečné cloudové úložiště pro správu verzí a revizí dat s možností kontroly návrhu. Svá data můžete uložit do cloudu přímo ze SOLIDWORKS, který poskytuje bezpečné centrum pro ukládání a přístup k datům. Pokud potřebujete spolupracovat s jinými konstruktéry, můžete data uzamknout, a tím zajistit data proti přepsání. Dále je k dispozici správa verzí a revizí dat spolu s tvorbou značek s červenými čarami a poznámkami. Použijete jediný zdroj pravdy dat tak, abyste své projekty udrželi v pořádku.


    Změnové řízení

    Pokud potřebujete pokročit za správu a ukládání dat, využijete sadu nástrojů, které vám pomohou pracovat s formálními změnami a schvalováním obsahu. Tím je možné udržovat projekty pod kontrolou a schvalovat změnové řízení. Zachytíte požadovanou změnu, získáte potřebná schválení a řídíte pracovní postup prostřednictvím změnových akcí. Když přijde čas na vydání změny projektu, k dispozici bude celá historie schvalování.


    Podívejte se na video

    Prozkoumejte, jak můžete používat nové funkce pro sdílení, značení, úložiště, spolupráci a správu dat, které vyhovují vašim pracovním postupům.