Přeskočit na obsah
DPS » Novinky » Hardware » Inteligentní 3D ovládání od 3Dconnexion

Inteligentní 3D ovládání od 3Dconnexion

    Pracujte v systému SOLIDWORKS chytřeji, rychleji a využívejte výhod inteligentní 3D navigace od 3Dconnexion, která konstruktérům poskytuje maximální úroveň ovládání softwaru. Od návrhu, skici, přes díl, sestavu až po výkres, v každém z těchto módů dokončíte svoji práci rychleji a budete se divit, jak jste se dřív mohli bez 3D myši obejít.

    Inteligentní 3D ovládání

    Ať už pracujete na velké sestavě, nebo se zrovna věnujete komplikovaným detailům dílu, 3D myš automaticky sleduje bod vašeho zájmu a průběžně určuje optimální střed rotace. Tento střed rotace si můžete navíc nechat volitelně zobrazovat, což vám při polohování modelu poskytuje referenční bod. Působí to přirozeně, takže se můžete soustředit na to podstatné.

    Jednodušší přístup k funkcím aplikace

    Prostřednictvím inteligentních funkčních kláves* můžete na zařízeních SpaceMouse Enterprise, SpaceMouse Pro nebo SpaceMouse Pro Wireless rychle spustit příslušnou funkci nebo makro v systému SOLIDWORKS. SpaceMouse Enterprise je vybaven LCD pro vizuální zpětnou vazbu, na němž můžete sledovat, jak se při přechodu z jednoho aplikačního prostředí do jiného funkce automaticky aktualizují. Funkčním klávesám můžete rychle a snadno přiřadit vlastní nastavení podle toho, zda se právě pohybujete v prostředí dílu, sestavy, ve výkresu nebo jinde.

    Uvolněte skrytou sílu

    Zoomujte na kurzor (rychlé přiblížení) přidržením prostředního tlačítka vaší klasické myši při současném přitlačení ovládacího kloboučku na 3D myši. Nastavte střed otáčení vybráním libovolné plochy či vrcholu nebo nastavte osu otáčení výběrem přímky či hrany.

    Mód pro modelování dílů

    Zatímco tradiční myší přidáváte nebo upravujete prvky na modelu, můžete si ho plynule natáčet z různých úhlů. K funkcím jako je Shift, Ctrl, Esc, zobrazit vše, vytažení, zkosení, zaoblení a dalším se dostanete přes inteligentní funkční klávesy nebo přes tlačítka pro klávesové zkratky*.

    Mód pro sestavy

    Vytvářejte sestavy rychleji díky možnosti umísťovat komponenty, zatímco si celou sestavu nastavujete do nejvhodnějšího úhlu. Stejně přirozeným způsobem můžete manipulovat s existujícími díly. Umísťování vazeb je s 3D myší snadné, protože si při vybírání vazbených prvků můžete nastavovat ten nejvhodnější úhel pohledu. Používejte inteligentní funkční klávesy pro nepřetržitý přístup k funkcím jako je „Vložit součásti“, „Vazba“, „Přesunutí součásti“ nebo „Rozložený pohled“.

    Mód pro výkresy

    Během vytváření a umísťování pohledů, kót a poznámek můžete celým výkresem posouvat podle potřeby. Získáte rychlý přístup ke všem potřebným funkcím včetně zobrazit vše, měření, středová značka atd.

    Sada nástrojů pro ovládání (Kit)

    SpaceMouse Enterprise Kit je kompletní sada nástrojů pro projektanta pro efektivní a ergonomickou práci oběma rukama v SolidWorksu. Obsahuje nejen špičkový model 3D myši SpaceMouse Enterprise, ale i kvalitní počítačovou myš CadMouse, známou prostředním plno rozměrným tlačítkem, výjimečnou přesností a speciálními funkcemi pro CAD, a také trojvrstvou podložku CadMouse Pad. Výrobce nabízí i mobilní řešení, a to sadu SpaceMouse Wireless Kit, poskytující set zařízení pro 3D navigaci v kompaktní podobě a odolných pouzdrech, ideální pro práci z domova nebo na cestách.

    * Inteligentní funkční klávesy a tlačítka pro klávesové zkratky jsou součástí výbavy 3D myší SpaceMouse Enterprise, SpaceMouse Pro a SpaceMouse Pro Wireless.

    PROMO akce 3DConnexion za atraktivní ceny

    3D myš SpaceMouse Pro Wireless – při nákupu zákazník dostává bezplatně myš CadMouse Pro Wieless včetně podložky v sadě Home Office Kit.

    3dconnexion.cz